TerraTechs

A+Concepts is de officiële dealer van TerraTechs producten. Met de door TerraTechs gepatenteerde MVS© schroefpalen zijn ze specialist in verankering-, fundering-, en constructiesystemen. Zij adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren, assembleren en leveren de meest uiteenlopende technische voorzieningen voor buitentoepassingen, met een ultra lange levensduur. Het plaatsen en installeren kan in vele gevallen door u zelf gedaan worden, maar indien gewenst kunnen zij dit voor u verzorgen. Zo is elke eindgebruiker verzekerd van het beste resultaat. Het MVS© is helemaal opgebouwd uit RVS304 componenten en is t.a.v. duurzaamheid gelabeld door NL Greenlabel. Op basis van deze componenten kunt u vervolgens verder gaan met diverse materialen zoals: hout, Aluminium extrusieprofielen, kunststoffen, etc.

TT

MVS©  Schroefpalen
Op eenvoudige wijze kan de schroefpaal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van onze schroefpaal. Hiermee onderscheiden de MVS© schroefpalen zich dan ook nadrukkelijk van de concurrentie.

Zodra de palen op het juiste niveau geplaatst zijn, kan op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden m.b.v. adapters om voor elke toepassing een perfect passende oplossing te bieden. Bovendien zijn er een hele reeks bevestigingsmiddelen beschikbaar om direct aan de paal te kunnen monteren.

info       website

TT Adapter