Cook O'Burra Buitenkeuken | A+Concepts

Cook O’Burra: Dé nieuwe trend in buitenkoken!

Dé nieuwe trend in buitenkoken is de Cook O’Burra. Zomer en Barbecue zijn met elkaar verbonden… Maar waarom bijvoorbeeld geen Winter BBQ? Er is niets fijner dan samen buiten te koken en/of lekker lang na te tafelen bij een warm houtgestookt vuur. De Cook O’Burra geeft een behaaglijke warmte af, waardoor ook met de lagere temperaturen in herfst, voorjaar en winter, gewoon buiten gekookt en ook gegeten kan worden.

Het innovatieve design van de Cook O’Burra maakt het tot een zeer veelzijdige houtgestookte buitenkeuken. De ovale grillplaat in de kookplaat is speciaal gemaakt om op te grillen en te bbq’en. Vanuit het midden straalt de warmte naar de randen uit, waardoor de kookplaat verschillende temperatuurzones heeft. Hierdoor is het mogelijk om te bbq’n, grillen en tegelijk b.v. delicate groenten of vis langzaam te bakken. Door de middelste cirkel te verwijderen is het mogelijk om, naast het grillen en braden, ook tegelijkertijd te wokken.

Dé nieuwe trend in buitenkoken; de Cook O’Burra!

De Cook O’Burra, met de wel 8 millimeter dikke bakplaat, is verkrijgbaar in verschillende maten, van Ø63 t/m Ø98cm. De kleinere maten zijn geschikt voor een 2 of meer-persoonshuishouden en de grootste versie is b.v. ook geschikt voor groot- of horecagebruik. Ideaal voor feesten en partijen! Via het houtvuur in de vuurschaal (met kolen verhitten kan ook) wordt de plaat tot circa 300˚C opgewarmd. Na het eten kan de gehele braadplaat eruit gehaald worden en is het een heerlijk terrashaard met een handige houtopslag eronder.
Dé nieuwe trend in buitenkoken; de Cook O'Burra!    Dé nieuwe trend in buitenkoken; de Cook O'Burra!    Dé nieuwe trend in buitenkoken; de Cook O'Burra!
Voor nog meer afleg- en werkcomfort zijn de Ø83 en Ø98cm versies er ook met zijvleugels. Wilt u juist geen grote buitenkeuken? Maar een loungetafel met vuurhaard, om gezellig samen te loungen en te koken, dat kan ook. We hebben namelijk ook lounge versies die hetzelfde innovatieve design hebben en met of zonder vleugels te verkrijgen zijn.

De Cook O’Burra is eenvoudig schoon te maken

In tegenstelling tot andere buitenkeukens is de Cook O’Burra gemakkelijk schoon te maken en daardoor vrijwel onderhoudsvrij. De bakplaat en grillplaat is met een spatel gemakkelijk te reinigen doordat al het vet en vuil in het vuur geschoven kan worden. Daarna alleen nog even afnemen met een vochtige doek.

De Cook O’Burra kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. Omdat het geheel uit Cortenstaal gemaakt is zal er in de loop der tijd een beschermende laag aan de buitenkant ontstaan die beschermt tegen doorroesten en voor het karakteristieke uiterlijk zorgt. Onderin de vuurschaal zitten afwateringsgaten zodat er geen water in blijft staan.