cortenstalen borderrand | A+Concepts

Geef je tuin een warme uitstraling met cortenstaal

Wil je een unieke warme uitstraling creëren in je tuin? Denk dan eens aan tuindecoratie van cortenstaal. In dit blogartikel leggen wij je uit waarom tuininrichting van cortenstaal een toegevoegde waarde is voor elke tuin.

Cortenstaal

Cortenstaal is een metaallegering bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal is even sterk als andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvrij staal en is zeer goed bestand tegen corrosie. Dit komt door de beschermde laag die het staalsoort vormt door weersinvloeden. Cortenstaal kenmerkt zich door een bruine roestkleur. Cortenstaal is breed inzetbaar en wordt onder andere toegepast in de architectuur, scheepsbouw, de kunstwereld en in de landschapsarchitectuur.

Tuininrichting

A+Concepts beschikt over een uitgebreid aanbod van cortenstaal tuininrichting. Je kunt bij ons terecht voor tuinhaarden, plantenbakken, decoratie, Cook O’Burra, RVS-schroefpalen maar ook voor maatwerk producten van cortenstaal. Laat je verrassen door de mogelijkheden van maatwerk cortenstaal, neem hiervoor contact met ons op.

Cortenstaal borderbak | A+Concepts  cortenstalen borderrand | A+Concepts Geef je tuin een warme uitstraling met cortenstaal - cortenstalen producten

De voordelen van Cortenstaal

Je tuin decoreren met producten van cortenstaal kent de volgende voordelen:

  • Cortenstaal straalt warmte uit
  • Cortenstaal heeft geen behandeling nodig en is onderhoudsvrij
  • Cortenstaal is 100% recyclebaar

Laat je verrassen door de mogelijkheden van cortenstaal en doe inspiratie op via onze pinterest pagina.

A+Concepts

A+Concepts is de specialist op het gebied van cortenstaal voor je tuin. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en zelfs aan grote infrastructurele projecten. Ons assortiment bestaat uit cortenstaal tuinproducten uit voorraad, deze producten zijn veelal leverbaar binnen 2 tot 3 werkdagen maar je kunt ook maatwerk cortenstaalproducten bij ons afnemen.  A+Concepts staat voor duurzaamheid, innovatie, design en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Tevens is A+Concepts partner van NL Greenlabel.

button