Cortenstaal in de tuin!

 Cortenstaal borderbak | A+Concepts cortenstalen borderrand | A+Concepts Cortenstaal in de tuin! - cortenstalen producten

Cortenstaal in de tuin? Daar creëer je een unieke warme uitstraling in je tuin mee! Denk dan bijvoorbeeld eens aan cortenstalen tuindecoratie, plantenbakken, cortenstalen schuttingen en terrashaarden van cortenstaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een fraai tuinproduct in cortenstaal beschikbaar!

Waarom Cortenstaal?

1. Cortenstaal is duurzaam en onderhoudsvrij

Cortenstaal is een sterk en duurzaam product die zeer geschikt is voor buitengebruik. Het roestbruine buitenlaagje beschermt de binnenlaag waardoor het product extra lang meegaat. Het tuinproduct kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. Omdat het geheel uit Cortenstaal gemaakt is zal er in de loop der tijd een beschermende laag aan de buitenkant ontstaan die beschermt tegen doorroesten en voor het karakteristieke uiterlijk zorgt.

2. Cortenstaal heeft een natuurlijke uitstraling

Het heeft een mooie natuurlijke roodbruine kleur en biedt extra weerstand tegen roestvorming. Afhankelijk van de plaats van je tuinproduct en de hoeveelheid zon/regen kan de kleurdiepte nog iets veranderen gedurende meerdere jaren. Het materiaal wordt ook veel in de bouw gebruikt, voor straatmeubilair en div. toepassingen in de tuin zoals borderranden en plantenbakken. Cortenstaal kun je onbehandeld gebruiken en is niet zo zwaar. In tegenstelling b.v. tot gecoate haarden waar de lak af kan branden, blijft de cortenstalen terrashaard de mooie warme, bruine roestachtige kleur behouden. Opvallend en onopvallend tegelijkertijd!

Cortenstaal in de tuin!

A+Concepts beschikt over een uitgebreid aanbod van cortenstaal tuininrichting. Je kunt bij ons terecht voor tuinhaarden, plantenbakken, tuindecoratie, Cook O’Burra, maar ook voor maatwerk producten van cortenstaal. Laat je ook eens verrassen door de mogelijkheden van maatwerk in  cortenstaal, neem hiervoor contact met ons op.

De voordelen van Cortenstaal in de tuin:

Cortenstaal straalt warmte uit
Cortenstaal heeft geen behandeling nodig en is onderhoudsvrij
Cortenstaal is 100% recyclebaar

A+Concepts

A+Concepts is de specialist op het gebied van cortenstaal producten voor je tuin. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en zelfs aan grote infrastructurele projecten. Ons assortiment bestaat uit cortenstaal tuinproducten uit voorraad, deze producten zijn veelal leverbaar binnen 2 tot 3 werkdagen. Maar je kunt ook maatwerk cortenstaal tuinproducten bij ons afnemen. A+Concepts staat voor duurzaamheid, innovatie, design en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Tevens is A+Concepts partner van NL Greenlabel.