Cortenstaal als room divider

Het zal je veel positieve aandacht opleveren wanneer je een cortenstalen screen in je huis of kantoor hebt, deze screens kunnen als een fraaie room divider gebruikt worden. Het is niet ter alleen verdeling van je kantoor of woonkamer, maar het laat ook je passie en de liefde voor het leven zien. En het is het uniek ding dat je anders maakt dan anderen. Met zo’n decoratieve, cortenstalen en gelaserde screen kun je je ruimte keer op keer anders indelen, zonder dat er een vaste constructie zoals b.v. een muur gemaakt moet worden.

screens

De cortenstalen room divider kan het best een hoge transparantie hebben, anders kun je er niet goed doorheen kijken en wordt het teveel een blokkade in de ruimte, ook kan het dan teveel licht blokkeren. Kies daarom het juiste patroon of misschien wel een trendy mix van verschillende patronen, die bijna als een patchwork deken worden gerangschikt. Zo creëer je een opvallend en uniek design element in je ruimte, die niet alleen praktisch maar juist ook heel decoratief is.

Corten Steel planters als beweegbare schermen en verdelers voor open kantoorruimtes

Wil je geen hoog screen als room divider, maar juist wat lagers en ook wat meer groen in uw kantoorruimte? Dan zijn hoge smalle plantenbakken van cortenstaal hier ideaal voor. Gebruik de plantenbakken als een manier om de open kantoorruimte te verdelen en te definiëren. Zet ze op wielen en ze zijn makkelijk te verplaatsen wanneer de behoefte zich voordoet. Ook het hebben van planten als onderdeel van zo’n scheidingssysteem, zal de stress van je werknemers verminderen en de gezondheid van je werknemers verbeteren.

corten-steel-planters-as-screens-open-floor