A + Concepts Corten plantenbak

Corten of RVS plantenbakken

Corten of RVS plantenbakken kopen? Cortenstaal is zo’n 10 jaar geleden geïntroduceerd in tuinland en blijft ongekend populair als materiaal voor allerhande tuinelementen. Met name in Australië is Corten ongekend populair en al veel langer bekend. Cortenstalen buitenhaarden, Tuinafscheidingen, decoratieve objecten en natuurlijk de altijd populaire Cortenstalen plantenbakken. En dat is niet zonder reden want Cortenstaal heeft een schitterende warme tint, is robuust, natuurlijk ogend en altijd herbruikbaar. Het mooie van Cortenstaal is dat het materiaal in zowel in landelijke als strakke, moderne  tuinen past. De eenvoudige structuur van het roestige materiaal combineert prachtig met grassen en paars gekleurde planten.

 Cortenstaal plantenbakken

Onze Cortenstalen plantenbakken kun je natuurlijk ook zelf in je tuin hebben. A+Concepts verkoopt plantenbakken van Cortenstaal in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De plantenbakken hebben een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Zit de maat of vorm die je wilt hebben er niet tussen?  Dan kan een plantenbak ook voor je op maat gemaakt worden. Deze plantenbakken zijn onverwoestbaar en zijn doordat de bak geen water opneemt vorstbestendig. Het is ook mogelijk om wielen onder de plantenbak te plaatsen. De plantenbak verplaats je dan makkelijk van de ene hoek van de tuin naar de andere. Of wat dacht je van een vierkante bordertafel. Een kruiden/moestuin op werkhoogte, decoratief en praktisch te gelijkertijd.

Corten of RVS plantenbakken Corten of RVS plantenbakken

Corten of RVS plantenbakken kopen?

Ben je toch op zoek naar een plantenbak met een andere uitstraling? Al onze plantenbakken zijn ook in RVS te verkrijgen. Plantenbakken van RVS hebben net als het cortenstaal een mooie uitstraling, alleen RVS is net iets strakker en ook prima indoor passend te maken in elk interieur.

De opvallende bruine roestkleur van Cortenstaal ontstaat wanneer je het staal aan de buitenlucht blootstelt. Het materiaal gaat dan oxideren. De gevormde patinalaag beschermt het materiaal binnenin, waardoor het een zeer duurzaam en exclusief materiaal wordt. Van RVS is natuurlijk bekend dat ze niet verroesten en daardoor ook uitermate duurzaam zijn.