A + Concepts Cortenstalen borderranden

Corten borderranden

Corten borderranden zijn uitermate geschikt om een extra bijzondere uitstraling aan uw tuin te geven en zorgt natuurlijk ook voor meer groen in uw tuin. U kunt een mix maken van verschillende plantensoorten en zo heerlijke geuren en mooie kleuren aan uw tuin toevoegen. Verder geeft de roestbruine kleur van het cortenstaal een warme en natuurlijke uitstraling aan uw tuin en is dan ook echt van toegevoegde waarde. Omdat corten ieder jaar meer verkleurd en uiteindelijk dan ook steeds donkerder wordt, is het een bijna levend design element in uw tuin.

Een borderrand of bloembak van cortenstaal is momenteel heel erg in opkomst. Omdat het plaatsen ervan vrij simpel is en de corten borderranden uit een gemakkelijk montagesysteem bestaat, zijn de kosten laag en het resultaat hoog. Een borderrand kan ook fungeren als lage tuinafscheiding of een lage schutting. Zo geeft u uw huis een mooie uitstraling en is uw tuin op een robuuste en functionele manier afgebakend. Helemaal mooi, omdat na een aantal jaar, dit borderranden systeem gemakkelijk te verwijderen is en ergens anders opnieuw gebruikt kan worden. Optimaal duurzaam dus…

Corten borderranden | A+Concepts     Corten borderranden | A+Concepts

Corten borderranden, hoe zit dat?

Zowel de boven als onderzijde van onze corten opsluitbanden zijn gedubbeld en totaal 7 mm dik en heel gebruiksvriendelijk afgerond. In de spleet aan de achterzijde kan een fixatie beugel heen en weer schuiven naar elke willekeurige positie. Door deze beugel vervolgens met een fixatie pin in de grond te slaan, komt de complete borderrand stabiel te staan. Hiervoor zijn dus geen andere hulpmiddelen benodigd dan een hamer. Het mooie is, is dat met ons systeem de borderranden ten alle tijden weer opnieuw te gebruiken zijn. Rechte lijnen en/of mooie bochten zijn geen probleem en wilt u hogere borderranden dan zijn keerwanden van Cortenstaal ook nog een optie. Zeker bij hoogteverschillen in uw tuin of langs een waterkant is dit een goede en fraaie oplossing.

Wanneer uw borderrand of bloembak klaar is kan het vullen ervan beginnen. Houdt u bij de keuze van de beplanting rekening met het volgende:

–          Zon of schaduw
–          Wind of windstil
–          De grondsoort
–          Het seizoen
–          De bloeitijd
–          Planten van hoog naar laag
–          Groeperen in oneven aantallen
–          Vaste planten of eenjarige bloeiers

Waarom cortenstaal borderranden?

  • Corten tuinafscheiding straalt warmte uit
  • Tuinafscheiding in cortenstaal heeft een mooie uitstraling door de warme roestkleur
  • Corten tuinafscheiding combineert sterkte met duurzaamheid
  • Tuinafscheiding in cortenstaal hoeft niet behandeld te worden
  • Corten tuinafscheiding is 100% recyclebaar
  • Corten tuinafscheiding is uniek!